#1  
  09-12-2006, 09:31 AM
 
Verified Member
 
Location: New Cuyama, CA USA
Stats: 283 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
I am using Microsoft word Processor and I cant find a way to alphabetize my list. Is there a way to do it? I used Corel before and it had the option
Reply With Quote
  #2  
  09-12-2006, 10:51 AM
 
Member Removed / Locked / Why?
 
Location: USA
Stats: 744 posts since Jun 2005
Thanks: 0 times in 0 posts
Microsuck Word.. yes, go to: Table>Sort
Reply With Quote
  #3  
  09-12-2006, 01:08 PM
 
Verified Member
 
Location: New Cuyama, CA USA
Stats: 283 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
nothing
here is the list
insert table
insert row
inset column
clear cells
select cell
select row
select column
select table
table format
cell height and width
cel text alignment
Reply With Quote
  #4  
  09-12-2006, 07:39 PM
lordsmurf's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Arcade Wins: Asteroids Champion Minigolf Champion People on Fire Champion
Location: The Smurfs Village
Stats: 9,755 posts since May 2005
Status: Moderator
Thanks: 128 times in 113 posts
I don't know that Word can sort lists. It's a word processing program. Access and Excel have sort functions, however. So does Works.
__________________
The LS Collection:. My Cartoon and TV Show List | My Want List | My Future Projects
Reply With Quote
  #5  
  09-12-2006, 08:14 PM
manthing's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Location: Aladdin's Cave, United Kingdom
Stats: 1,856 posts since Jun 2005
Status: Moderator
Thanks: 19 times in 18 posts
err pepeart, when you say alphabetize do you mean sort? or to get capitalised words?

to sort, goto table menu, then select menu sort. but this will sort each line or paragraph rather than each word.

if you want capitalised words, the select format menu, then change case menu and you'll have 5 options there.

hope this helps.
Reply With Quote
  #6  
  09-12-2006, 11:24 PM
 
Member Removed / Locked / Why?
 
Location: USA
Stats: 744 posts since Jun 2005
Thanks: 0 times in 0 posts
Whut I have....

http://s5.photobucket.com/albums/y16...rrent=word.jpg
Reply With Quote
  #7  
  09-13-2006, 02:28 AM
 
Verified Member
 
Location: New Cuyama, CA USA
Stats: 283 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
Manthing I want my list in alphabetical order
Onlyemokid I dont have sort option
I dont think my version can do it
Reply With Quote
  #8  
  09-13-2006, 03:29 AM
 
Member Removed / Locked / Why?
 
Location: USA
Stats: 744 posts since Jun 2005
Thanks: 0 times in 0 posts
Hmmm. Odd, sorry, thats the only program I really know that can alphabetize. Because before I got it, thats the only reason I really needed it.
Reply With Quote
  #9  
  09-13-2006, 03:32 AM
 
Member Removed / Locked / Why?
 
Location: USA
Stats: 744 posts since Jun 2005
Thanks: 0 times in 0 posts
oh yeah, give me your list and I'll alphatetize it for you, and send it back LoL (if you want it done quickly and whutever )
Reply With Quote
  #10  
  09-13-2006, 12:56 PM
 
Verified Member
 
Location: New Cuyama, CA USA
Stats: 283 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
it was my game list. I just finished.
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think chat works now? lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 3 01-25-2010 03:18 AM
UK link works? lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 2 05-13-2009 04:50 PM
Funny Microsoft Surface spoof rmehta2 The Coffee Clutch: TV Talk and News 0 06-22-2007 04:57 AM
Microsoft Zune or Archos battle7 Record TV: Video Tech Support 1 06-11-2007 11:45 AM

All times are GMT -6. The time now is 01:11 PM  —  vBulletin Copyright Jelsoft Enterprises Ltd

Contact Us   -   Top of Page   -   Site Home   -   Forum Home   -   Archive   -   Forum Policies