#1  
  06-11-2012, 12:29 AM
 
Verified Member
 

Stats: 241 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 6 times in 6 posts
For example, Go here: Forum Rules - FAQ - Site Usage Guides and click How to Attach Images and Files to Forum Posts

It does not jump down to that section. Instead, it opens a new window to tvpreservation.com that then (and thus kind of slowly) redirect to tvpast. It finally just lingers at the top of the page.
Reply With Quote
  #2  
  06-11-2012, 03:11 AM
lordsmurf's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Arcade Wins: Asteroids Champion Minigolf Champion People on Fire Champion
Location: The Smurfs Village
Stats: 9,754 posts since May 2005
Status: Moderator
Thanks: 128 times in 113 posts
It should open links in new windows. However, it should also go directly to the post. For that specific thread, since it's a sticky, I've just now removed tvpreservation.com, and replaced the links with tvpast.org. However, before the change, it was working for me in Firefox, Seamonkey, Chrome and Pale Moon. If you're using IE, then the site may not work properly. IE is a screwed up browser, used by less than 20% of people online, and I've quit coding for it.

If you see any other errors, please do report them.
__________________
The LS Collection:. My Cartoon and TV Show List | My Want List | My Future Projects
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken links? Report them! lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 2 01-19-2010 05:44 PM
Post Forum Errors Here allaboutduncan The Coffee Clutch: TV Talk and News 25 06-30-2008 12:19 AM

All times are GMT -6. The time now is 05:37 AM  —  vBulletin Copyright Jelsoft Enterprises Ltd

Contact Us   -   Top of Page   -   Site Home   -   Forum Home   -   Archive   -   Forum Policies