#1  
  05-08-2009, 03:02 PM
 
Verified Member
 
Location: Kennesaw, GA, USA
Stats: 66 posts since Apr 2009
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
Anybody care to do a tutorial on how to make a "Play All" button? I am using DVDauthorGUI, and I assume I have to use PcgEdit to program the button. I found a tutorial, but it's a little cloudy. He glazes over some things where I need specific info.


Darryl
Reply With Quote
  #2  
  05-09-2009, 07:21 AM
lordsmurf's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Arcade Wins: Asteroids Champion Minigolf Champion People on Fire Champion
Location: The Smurfs Village
Stats: 9,754 posts since May 2005
Status: Moderator
Thanks: 128 times in 113 posts
A "play all" button is honestly nothing more than a button where everything is dumped into the playlist. I don't use DVDaGUI, too basic for me. I use Ulead DVDWS2 for all my authoring. Some here use DVD-Lab, a few are still stuck on TDA.


__________________
The LS Collection:. My Cartoon and TV Show List | My Want List | My Future Projects
Reply With Quote
  #3  
  05-09-2009, 07:37 AM
konfusion's Avatar
Verified Member
 
Arcade Wins: Skate Boarder Champion
Location: GrandMa's House
Stats: 3,625 posts since Oct 2006
Status: Verified Member
Thanks: 7 times in 7 posts
Send a message via ICQ to konfusion Send a message via AIM to konfusion Send a message via MSN to konfusion Send a message via Yahoo to konfusion
DVDWS2 would be nice if it had 16:9 option. but 4:3 i use it for everything. i love that it has an intro video option too
Reply With Quote
  #4  
  05-09-2009, 09:10 AM
lordsmurf's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Arcade Wins: Asteroids Champion Minigolf Champion People on Fire Champion
Location: The Smurfs Village
Stats: 9,754 posts since May 2005
Status: Moderator
Thanks: 128 times in 113 posts
DVDWS2 can do 16:9, actually. This was recently discussed at videohelp and the Ulead forums. I have it bookmarked in my mess of bookmarks, need to sort it out.

__________________
The LS Collection:. My Cartoon and TV Show List | My Want List | My Future Projects
Reply With Quote
  #5  
  05-09-2009, 12:11 PM
konfusion's Avatar
Verified Member
 
Arcade Wins: Skate Boarder Champion
Location: GrandMa's House
Stats: 3,625 posts since Oct 2006
Status: Verified Member
Thanks: 7 times in 7 posts
Send a message via ICQ to konfusion Send a message via AIM to konfusion Send a message via MSN to konfusion Send a message via Yahoo to konfusion
it can make 16:9 menus? that would be great id rather use that then tda
Reply With Quote
  #6  
  05-19-2009, 10:14 PM
 
Verified Member
 
Location: Kennesaw, GA, USA
Stats: 66 posts since Apr 2009
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
So... back to the original question, does anybody know how to do it? I can't really afford new authoring software right now.


Darryl
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Something new for you to play with SavageAmusement The Coffee Clutch: TV Talk and News 0 12-12-2009 04:49 PM
Burned Harvey Dent Button Arrives in Mail wayshway Superheroes, Cartoons and Anime 0 04-02-2008 10:28 PM
Dvd menu text & invisible button manthing Record TV: Video Tech Support 11 06-22-2006 12:21 AM
Disk don't play ninjagirl Record TV: Video Tech Support 8 10-20-2005 06:08 AM

All times are GMT -6. The time now is 12:25 PM  —  vBulletin Copyright Jelsoft Enterprises Ltd

Contact Us   -   Top of Page   -   Site Home   -   Forum Home   -   Archive   -   Forum Policies