#1  
  04-15-2006, 01:30 AM
lordsmurf's Avatar
Site Staff – Forum Moderator
 
Arcade Wins: Asteroids Champion Minigolf Champion People on Fire Champion
Location: The Smurfs Village
Stats: 9,761 posts since May 2005
Status: Moderator
Thanks: 130 times in 115 posts
For those that were curious...

I don't know exactly why it happened, but the server settings were either corrupted, defaulted or accidentally changed by the host. It was down for at least 8 hours.

Seems to be fine again.


__________________
The LS Collection:. My Cartoon and TV Show List | My Want List | My Future Projects
Reply With Quote
  #2  
  04-15-2006, 02:15 AM
gatch72's Avatar
Verified Member
 
Location: Romania
Stats: 458 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 0 times in 0 posts
Send a message via AIM to gatch72 Send a message via Yahoo to gatch72
Good...Its Back!!!!
Reply With Quote
  #3  
  04-15-2006, 05:20 AM
JonathanEntertainment's Avatar
Knight of Toonplar
 
Location: Stark Tower
Stats: 1,516 posts since Jun 2005
Status: Verified Member
Thanks: 15 times in 15 posts
Wow glad to see its fine I was wondering what was going on!
__________________
The JE Collection: My DVD List | My Want List
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum barfed itself, lost some posts lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 1 04-12-2009 02:30 AM
CPS FTP server address has changed lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 0 04-28-2007 05:52 PM
Server upgrade downtime lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 5 03-20-2007 01:44 PM
CPS server hacked and restored lordsmurf The Coffee Clutch: TV Talk and News 8 11-20-2006 09:30 AM
How to use FTP to connect to a server lordsmurf Record TV: Video Tech Support 4 07-28-2006 02:39 PM

All times are GMT -6. The time now is 01:42 AM  —  vBulletin Copyright Jelsoft Enterprises Ltd

Contact Us   -   Top of Page   -   Site Home   -   Forum Home   -   Archive   -   Forum Policies